7.0
Merk3D Robotics
TypeQuadcopter
Vliegtijd22 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor 3D Robotics IRIS+

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over 3D Robotics IRIS+

De IRIS+ van fabrikant 3D Robotics is de eerste drone die beschikt over de 'follow me' technologie. Met de 'follow me' technologie hoef je de drone niet meer zelf te besturen wanneer je video's of foto's van jezelf wilt maken. De IRIS+ volgt je namelijk automatisch wanneer je deze met een Android-device met GPS verbindt.

Kenmerken 3D Robotics IRIS+

• Ready to Fly
• Self-tightening propellers
• Flight Protection
• Tot 22 minuten vliegtijd
• GPS
• Follow me technologie
• 5100 mAh LiPo accu
• Auto Mission Planning
• Go-Pro Ready 3d-robotics-iris-plus-uav-technology

Auto-Follow

De IRIS+ heeft een Volg Mij-functie waardoor de drone ieder Android-device met GPS kan volgen. Wanneer je dus een Android apparaat bij je draagt kan de IRIS+ je gemakkelijk volgen en mooie video’s maken. Het is mogelijk de gimbal in te stellen om jou te blijven filmen terwijl de IRIS+ om je heen circuleert, voor je uit vliegt of achter je aan vliegt. 3d-robotics-iris-plus-auto-follow

Vliegroutes

Het bepalen van vliegroutes is dankzij 3D Robotic’s DroidPlanner en de 3DR telemetrische radio makkelijker dan ooit te voren. Je tekent op je Android smartphone of tablet vliegensvlug een route uit die de IRIS+ vervolgens op jouw verzoek zal afleggen. Tijdens de vlucht is het mogelijk om de camera in te stellen, bijvoorbeeld door de focus op één punt vast te zetten terwijl de drone zich verplaatst. Automatische vluchten kunnen naast Android ook via Mac, Windows en Linux computers worden geconfigureerd. Door de Flight Protection functie kan de IRIS+ zelf landen en op automatische piloot terug vliegen naar de start locatie. Dit doet de IRIS+ bijvoorbeeld wanneer de batterij bijna leeg is of als hij buiten bereik is. 3d-robotics-iris-plus-3d-map

Vliegtijd

De combinatie van een verbeterd elektrokabelsysteem, een licht (1282 gram) frame en de krachtige 5100 mAh LiPo accu resulteren in een lange vliegtijd. Afhankelijk van de intensiteit van je vlucht en het gewicht van accessoires blijft de IRIS+ zo'n 16 tot 22 minuten in de lucht.

GoPro ready

De IRIS+ wordt standaard geleverd met een GoPro camera frame met een vibratie demper om lucht foto’s en video’s te maken. Je kunt de IRIS+ uitbreiden met de Tarot Gimbal. De gimbal zorgt voor extra stabilisatie, hogere kwaliteit video’s en dat de camera handmatig of automatisch bediend kan worden. 3d-robotics-iris-plus-camera-gimbal

Afstandsbediening

De IRIS+ wordt standaard geleverd inclusief afstandsbediening. De voeding van de FlySky FS-TH-9x transmitter wordt geleverd door acht AA-batterijen. De communicatie tussen zender en ontvanger verloopt via een 2.40 – 2.48GHz frequentie. De FlySky FS-TH-9x weegt 690 gram. 3d-robotics-iris-plus-controller-rc-remote-accu

Ready To Fly

De IRIS+ is verkrijgbaar vanaf 750 dollar via de website van 3D Robotics. The IRIS+ wordt standaard geleverd zonder gimbal of camera. De Tarot T-2D Brushless gimbal is te koop tegen een meerprijs van 210 dollar zodat je een GoPro-camera kunt bevestigen aan de quadcopter. Een GoPro camera bestel je voor 300 dollar, wat de totaalprijs voor een complete luchtopname set op 1260 dollar uitkomt, omgerekend is dit zo'n 975 euro. De IRIS+ wordt standaard geleverd inclusief afstandsbediening om de drone te besturen. Na aankoop hoef je enkel de propellers te bevestigen, de batterij op te laden en je bent helemaal 'ready to go'.

In de doos

• Ready-to-Fly IRIS+
• Transmitter
• 3DR telemetrische radio
• Micro USB kabel
• Android OTG kabel
• 5100 mAh 3S LiPo accu
• LiPo oplader
• Handleiding en vlucht checklist

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close