5.0
MerkDM
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling5.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor 007 Spy

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 69,00 € 0.00 € 69.00Kopen

Informatie over 007 Spy

DM 007 Spy Explorers drone is een Ready To Fly quadcopter van een compact formaat voorzien van een 2 megapixel camera. Dit instapmodel is een uitstekende keuze voor de beginnende dronepiloot die kennis wilt maken met luchtfotografie.

Vliegen

Het gestroomlijnde design in combinatie met de zwarte kleur geeft de drone een stoere uitstraling. Het frame van de DM 007 Spy Explorers drone heeft een robuuste constructie dat tegen een stootje kan. De propellers worden beschermd door de gemonteerde prop-guards.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Iedere motor is voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

De drone beschikt ook over een vliegmodus voor acrobatische stunts. Met de DM 007 maak je eenvoudig acrobatische front-, back-, en sideflips.

Accu

DM 007 Spy Explorers drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3.7V 400mAh LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 8 minuten. Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

DM 007 Spy Explorers drone wordt geleverd inclusief/exclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen.

Camera

Maak eenvoudig zelf foto- of video-opnamen met deze drone vanuit de lucht. De drone is uitgerust met een 2 megapixel videocamera. De camera maakt foto'sen registreert video. Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een MicroSD-geheugenkaart en staan dus razendsnel op je computer.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close