7.0
BedrijfsnaamVlieg Je Drone Veilig
PlaatsDen Haag
Land
Websitehttp://www.vliegjedroneveilig.nl
CategorieEducatie
Beoordeling7.0

VliegJeDroneVeilig.nl is een informatieve website met voorlichting op het gebied van regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones.

Vlieg Je Drone Veilig!

Het vliegen met drones is een vermakelijke bezigheid, maar leer je apparaat goed kennen en wees op de hoogte van de belangrijkste regels voordat je gaat vliegen om ongelukken en bekeuringen te voorkomen. VliegJeDroneVeilig.nl biedt een handig overzicht van alle belangrijke regels uit de wetgeving omtrent het vliegen met drones.

No Fly Zones

Naast aandacht voor de regelgeving vind je op de website handige beginnertips, verzameling van incidenten en kaart met No Fly Zones.

Dronewatch.nl

De campagne is een initiatief van Dronewatch.nl, een website met het laatste nieuws op het gebied van dronetechnologie. De website is een initiatief van Wiebe de Jager, dronefanaat en auteur van het boek 'Dronefotografie'.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close