9.0
BedrijfsnaamHandboek Dronefotografie
PlaatsDen Haag
Land
Websitehttp://www.handboekdronefotografie.nl
CategorieEducatie
Beoordeling9.0

'Dronefotografie' is het eerste Nederlandse handboek over dronefotografie.

Wiebe de Jager

Het boek 'Dronefotografie' is geschreven door Wiebe de Jager, die naast zijn liefde voor taal een bijzondere liefde voor dronefotografie heeft. De Jager is ook de man achter de website 'Dronewatch.nl', een weblog met het laatste nieuws over drones.

Dronefotografie

In het boek bespreekt De Jager alles op het gebied van luchtfotografie met drones. Naast handige tips bevat het boek prachtige luchtfoto's ter illustratie. Ook besteedt De Jager aandacht aan zaken zoals het kopen van een drone en de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones.

Nu verkrijgbaar

Het boek ligt nu in de winkels en is online verkrijbaar bij o.a. Bol.com en Droneshop.nl.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close