7.0
BedrijfsnaamTattu
PlaatsDublin
Land
Telefoon925 364 7166
Websitehttp://www.genstattu.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling7.0
Volg ons

Tattu accu's zijn speciaal ontworpen voor FPV racing en zijn van hoge kwaliteit. Tattu staat bekend om hun betrouwbaarheid in hoge snelheid situaties en hoge energiedichtheid in vergelijking met vergelijkbare grote accu-packs.

Tattu

Tattu staat bekend om hun krachtige LiPo accu's die gebruikt worden door professionele drone racers. Daarnaast worden de accu's ook gebruikt door overheden, media en de ervaren hobbyist. De Tattu LiPo's zijn ontwikkeld voor het hoogste segment waar lange vliegtijden belangrijk zijn.

Tattu LiPo's

De Tattu LiPo's zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. De batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogten mAh, Voltage en C-Rate.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close