7.0
BedrijfsnaamMedia Markt
PlaatsRotterdam
Land
Telefoon0800 0366
Websitehttp://www.mediamarkt.nl
CategorieDroneshops
Beoordeling7.0
Volg ons

Media Markt is een grote winkel met een groot aanbod aan consumentenelektronica. Media Markt heeft regelmatig scherpe aanbiedingen en leuke acties. Zowel in de webshop als in de winkel kunt u terecht voor een breed assortiment waar u producten vindt in de categorieën huishouden, telecom & navigatie, computer, beeld & geluid, gamin, film, muziek, keuken, verzorging en nog veel meer. Sinds 2015 zijn ook drones een vast onderdeel van het assortiment van Media Markt.

Drones

Media Markt verkoopt drones van verschillende top merken waaronder DJI, Yuneec en Parrot. In het assortiment zijn onder andere de DJI Phantom 3 en DJI Inspire 1 opgenomen.

Scherpe prijzen

Bij Media Markt betaal je nooit teveel dankzij een bijzondere methode. Dagelijks worden de producten in prijs vergeleken met de 25 grootste concurrenten. Wanneer deze goedkoper zijn, dan past Media Markt de prijs direct aan in alle winkels en in de webshop. Dankzij digitale prijskaartjes wordt de prijs automatisch in alle winkels tegelijk aangepast.

Nummer 1 in elektronica

Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica. De eerste winkel in Nederland werd geopend in 1999 in Rotterdam. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid en heeft het vijftig vestigingen die elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers trekken. De Media Markt-webshop werd in 2011 geopend waar klanten hun online aankopen kunnen doen.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close