5.0
BedrijfsnaamIntertoys
PlaatsWaddinxveen
Land
Telefoon+31 (0) 18 033 35 00
Websitehttp://www.intertoys.nl
CategorieDroneshops
Beoordeling5.0
Volg ons

De Nederlandse speelgoedwinkel Intertoys is de specialist op het gebied van speelgoed. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook veel multimedia producten van bekende merken als Sony, Microsoft, VTech en vele andere. Sinds 2015 zijn ook drones een vast onderdeel van het assortiment van Intertoys. De onbemande luchtvaartuigjes zijn net als bestuurbare auto's razend populair voor jong en oud.

Speelgoed

Intertoys heeft meerdere speelgoed drones in het assortiment die allemaal ready to fly verkocht worden. Je hoeft dus geen moeilijke set-up meer te doen, maar gewoon de batterij erin en de lucht in.

Speelgoedboek

Intertoys staat bekend om het grote speelboek dat jaarlijks verschijnt. Iedereen in Nederland ontvangt dit 300 bladzijden tellend speelboek in de brievenbus vlak voor de Sinterklaas- en Kerstperiode.

Filialen

Intertoys heeft in Nederland 265 winkels, waarvan ruim 40% franchisenemers zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Zuid-Hollandse Waddinxveen.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close