8.0
BedrijfsnaamIndiegogo
PlaatsSan Francisco
Land
Websitehttps://www.indiegogo.com
CategorieWetenschap
Software
Beoordeling8.0
Volg ons

Indiegogo is in 2008 opgericht door Danae Ringelmann, Slava Rubin en Eric Shell. Het hoofdkantoor bevindt zich in San Francisco, Californië.

Investering

De website is een platform dat speciaal ontwikkeld is voor start-ups. Iedereen met een goed idee kan via de website een investering aanvragen. De investeringen komen van particulieren.

Campagne

Tijdens de campagne kunnen de bedenkers van een project hun product aanprijzen en meer duidelijkheid geven over hun plannen. Daarnaast tonen zij vaak wat de consument terugkrijgt voor zijn investering en geven zij een tijdschema.

Drones

Dankzij het crowdfunding platform hebben wij al veel nieuwe drones mogen verwelkomen. De productie van een drone wordt makkelijker gemaakt wanneer er van te voren investeringen binnen komen. Zo is er direct inzicht in de vraag naar het gepresenteerde product en heeft de maker geld om te investeren in productie. Dankzij Indiegogo zijn bijvoorbeeld de Micro Drone 3.0, de Bionic Bird en de Ghost Drone.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close