9.0
BedrijfsnaamDronewatch.nl
PlaatsDen Haag
Land
Websitehttp://www.dronewatch.nl
CategorieEducatie
Beoordeling9.0
Volg ons

Dronewatch.nl is een weblog met het laatste nieuws, video's en 'inside information' uit de wereld van drones.

Wiebe de Jager

De website is een initiatief van Wiebe de Jager, auteur, ondernemer, maar bovenal droneliefhebber.

Dronefotografie

De Jager is ook schrijver van het boek 'Dronefotografie', het eerste Nederlandse handboek over luchtfotografie met drones. Het boek biedt een prachtige verzameling aan dronefoto's en handige tips die een beginnende dronepiloot zeker op weg helpen.

Vlieg Je Drone Veilig

Naast alle leuke voordelen van het vliegen met drones besteedt De Jager ook veelvuldig aandacht aan de serieuze kant van dit nieuwe fenomeen. Zo introduceerde Dronewatch.nl in september 2015 de campagne 'Vlieg Je Drone Veilig', een voorlichtingscampagne die het publiek informeert over de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones.

DroneWatch.nl

Leun jij maar achterover, DroneWatch.nl houdt 't voor jou in de gaten!

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close