8.0
BedrijfsnaamDroneLand
PlaatsAlmere
Land
Telefoon0031852017421
Websitehttp://www.droneland.nl
CategorieDroneshops
Beoordeling8.0
Volg ons

DroneLand is de officiële importeur van DJI drones en heeft hier dan ook veel ervaring mee. Naast de verkoop van drones in hun eigen showroom en webshop heeft DroneLand ook een reparatiecentrum waar regelmatig gesleuteld wordt aan drones.

DroneLand

DroneLand is een specialist in het bouwen en verkopen van high-end multirotor systemen en drones. Ook kan je bij DroneLand meerdere keren per jaar terecht voor de New Pilot Experience. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met dronefabrikant DJI.

New Pilot Experience

De New Pilot Experience is een dag voor amateur drone piloten of mensen die graag een keer met een drone vliegen. Deze dag staat in het teken van educatie over drones en je leert dus hoe te vliegen met de onbemande luchtvaartuigjes. Na een uitgebreide uitleg wordt er gevlogen met de populaire drones van DJI.

Professioneel vliegen

Denk jij eraan om het drone vliegen naar een hoger level te tillen en zou jij een drone graag voor commerciële doeleinden gebruiken? Dan ben je bij DroneLand op het goede adres. Sinds 2015 biedt de winkel ook opleidingen aan zodat jij kan uitgroeien tot een professionele drone piloot. Je kunt bij DroneLand dus van je hobby je werk maken.

Showroom en webshop

DroneLand staat ten alle tijden klaar om jou te helpen bij je keuze voor een nieuwe drone. De showroom is 6 dagen per week, op afspraak, geopend en ook via de webshop kan je altijd iemand spreken via de handige chat functie.

Verzending

Heb je een drone besteld in de webshop van DroneLand dan wordt deze meestal gratis verzonden. Pakketten met een waarde van meer dan 75 euro worden gratis verzonden. Bestel je voor 15:00 uur dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Duurt dit je toch te lang? Bestel dan voor 12:00 uur met de Droneland Vandaag Bezorgd verzendoptie en ontvang jouw bestelling dezelfde avond al tussen 18:00 en 22:00 uur.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close