7.0
BedrijfsnaamDARPAS
PlaatsHoogerheide
Land
Websitehttp://www.darpas.nl
CategorieModelsport
Beoordeling7.0
Volg ons

In april 2012 zijn enkele bedrijven bijeengekomen om het DARPAS initiatief op te richten: Dutch Association for Remotely Piloted Aircraft Systems. De Nederlandse branchevereniging voor professionele productie en gebruik van onbemande luchtvaartuig systemen (ook wel Drones, RPAS, UAS of UAV genoemd).

Leden

Vanaf 22-11-2012 is de vereniging notarieel een feit en behartigt de belangen van leden die zich bezighouden met onderzoek en ontwikkeling, productie, gebruik, dienstverlening en toepassingen van RPAS (drones) in Nederland. In de lijst met leden vind je namen als Aeret, Aerialtronics en Dutch Drone Company.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close