Bekijk deze luchtopnames van Dinopark Landgoed Tenaxx, toen Albert Kok er met toestemming opnames mocht maken deze zomer.

Drone

De luchtopnames zijn gemaakt door Albert Kok met behulp van een DJI Mavic Pro drone. De opnames zijn beschikbaar in 4K.

Dinopark Landgoed Tenaxx

Tijdens de coronastilte is het Dinopark Landgoed Tenaxx eigenlijk gesloten, maar, gewapend met zijn Mavic Pro en telefoon, mocht Albert Kok er deze week kort wat opnames maken. Er zijn nog veel meer dino's dan in de video te zien zijn; het park telt 30 levensgrote dinosaurussen en meer dan 1000 boomsoorten!

1 Reacties

  1. Koop kwaliteit Nembutal pentobarbital pillen, vloeistof, poeder online. Ben je terminaal ziek, zwak, depressief en wil je je leven opgeven voor de pijn van de wereld? Bent u op zoek geweest naar een betrouwbare en efficiënte manier om vreedzaam te sterven zonder uw geld te verliezen? Heeft u al eens nagedacht over de Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful Exit medicatie? We zijn hier om u een vreedzame en betrouwbare oplossing te bieden. Als u Nembutal online wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Stop met zoeken, neem contact met ons op en koop Nembutal Online tegen een zeer redelijke prijs. We hebben meer dan 9 jaar ervaring in het leveren van Nembutal aan de VS, Canada, Europa, Australië, Afrika en Azië met een succesvolle levering van 99,9%. Contactpersoon voor meer informatie: website: https://www.euthasiast.com E-mail:euthasiast@gmail.com We zijn vastbesloten om de terminaal zieken echte hoop en eeuwige rust te geven. Wij verkopen Nembutal Poeder, Orale Nembutal Vloeistof en Nembutal Pillen. Als u alleen uw leeftijd en gewicht aangeeft, kunnen wij u exacte informatie geven over prijs, verzending en betaling. Houd er rekening mee dat we Nembutal-verzending wereldwijd aanbieden tegen 100% discrete, expreslevering en retour- / retourvoorwaarden om maximale klanttevredenheid te garanderen. Als we je niet goed behandelen, vertel het ons en als we je goed behandelen, vertel het de wereld. We zijn 24/7 beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden: HOE KAN IK NEMBUTAL ONLINE KOPEN, WAAR TE KOOP, BESTE NEMBUTAL KOPEN, enz. Stuur ons een e-mail en een van onze klantenservicemedewerkers zal beschikbaar zijn om u te antwoorden . Contactpersoon voor meer informatie: website: https://www.euthasiast.com E-mail:euthasiast@gmail.com

Plaats een reactie