Bekijk deze nieuwe commercial van Pokerstars waarin Christiano Ronaldo met een voetbal drones uit de lucht schiet.

Commercial

Dit is niet de eerste keer dat er een commercial verschijjnt van de online pokersite in combinatie met drones. Zo schitterde niet alleen deze sportieve Portugees in een 'Raise It'-commercial, maar de Braziliaanse voetbalsterren samen met collega-voetbalster Neymar Jr en Ronaldo Nazário de Lima in eerdere 'Raise It'-video's.

Voetbal

In juli 2016 verschenen er verschillende video's met een hoofdrol voor 'drones' samen met de twee voetbalsterren. Zo verscheen er een 'Raise It'-commercial waarin Neymar een drone uit lucht schiet met een voetbal.

Golf

Als vervolg op de stunt van Neymar verscheen er twee weken later een video van de Braziliaans ex-international Ronaldo, die geen voetbal gebruikt maar met een golfbal de drone uit de lucht schiet!

Nieuwe stunts

Na deze stunts waren de voetballers nog niet klaar met drones, dit bleek uit de video waarin de twee weer stunts uithalen met behulp van drones. Zo zie je hoe twee drones een tafelkleed van een tafel trekken zonder al teveel schade aan te richten. Ook zie je hoe Ronaldo een tandenborstel bezorgd krijgt met behulp van een drone.

Raise It

'Raise It' is een campagne van Pokerstars, een online pokersite die kiest voor deze opvallende commercials. In de commercial zie je gek genoeg geen enkele uiting van Pokerstars. Waarschijnlijk kiest Pokerstars enerzijds deze manier om de interesse te wekken van de kijker, anderzijds is de commercial wellicht hierdoor geschikt voor uitzending op kanalen die normaliter niet geschikt zijn voor gok-gerelateerde initiatieven.

Cristiano Ronaldo schiet drones uit de lucht

Pokerstars

Pokerstars is 's werelds grootste online pokercommunity. Het bedrijf begon in 2001 in Costa Rica en is later - vanwege het interessante belastingklimaat - verhuisd naar Man, een eiland in de Ierse Zee. Analisten schatten de marktwaarde van het bedrijf op ongeveer 2,8 miljard dollar, waarmee het één van 's werelds grootste private gokbedrijven is.

0 Reacties

    Plaats een reactie