Bekijk deze luchtopnames van het AIDAmar cruiseschip voor en na de sluizen van IJmuiden.

Drone

De opnames zijn gemaakt op donderdag 3 maart 2016 met behulp van een DJI Phantom 3 Professional drone. De beelden zijn beschikbaar in 4K kwaliteit.

AIDAmar cruiseschip in haven van IJmuiden

4 Reacties

 1. Aerial

  Schitterend contrast in deze beelden. En de stoom van Tata Steel helpt ook wel goed mee om het er visueel nog dramatischer uit te laten zien.

 2. Mark

  Vraag me af of dit niet tegen de regels is: vliegen boven vaarwegen en is IJmuiden geen CTR2 gebied?

 3. Jeroen

  @Mark Er mag hier ondanks dat het een CTR2 gebied is nog steeds gevlogen worden tot 50mtr hoogte. Op een aantal shots zit ik hier iets boven maar totaal niet een gevaar voor het echt vlieg verkeer mijn inziens. En ja boven vaarwegen mag ook al niet in NL, wat mag er eigenlijk nog wel ondertussen. Jij rijdt vast ook wel eens te hard in je auto! Ik probeer me steeds meer aan de regels te houden en zeker mbt vliegverkeer, en niet onnodig over mensen/of voertuigen enz heen te vliegen maar er moet ook nog een beetje ruimte overblijven om unieke opnames te maken voor drone liefhebbers. Op bijna elk drone filmpje is onderhand wel wat te zeiken als men wil. Gelukkig kunnen de meeste mensen er nog wel van genieten.

 4. Edwin

  Gewoon doen en dan krijgen we van zulke mooie beelden. Top Gedaan!

Plaats een reactie