Het is zeker niet de eerste dronevideo van de nieuwe Apple Campus in Cupertino in de Amerikaanse staat Californië, maar misschien wel de beste tot nu toe. Naast mooie shots geeft de video ook enige achtergrond informatie.

Voortgang bouw Apple Campus 2 (maart 2016)

Populair

Regelmatig verschijnen er nieuwe dronevideo’s van de voortgang van Apple Campus 2. Dit is niet raar, want het merk Apple is geliefd bij velen. Daarnaast is het ontwerp van het nieuwe kantoorgebouw ook van hoge klasse.

Apple Campus 2

Apple is bezig met de bouw van een mega-campus in Cupertino. Het futuristische ontwerp van het kantoorgebouw vertoont veel gelijkenis met de vorm van een ufo of een donut. Het kantoorgebouw bestaat uit 4 verdiepingen, biedt plaats aan zo'n 12.000 medewerkers en beschikt over een gigantische binnenplaats.

Voortgang bouw Apple Campus 2 (maart 2016)

Meer video’s

Begin februari 2016 verscheen er ook al een video van de voortgang van de bouw van de Apple Campus 2. Voor sommige misschien een beetje teveel van het goede, voor anderen interessant om de maandelijkse vooruitgang te zien van de bouw van dit legendarische gebouw.

0 Reacties

    Plaats een reactie