Drie jaar geleden werd George Klein wakker en zag bijna niets meer. Na 2 jaar dokteren is Klein aan 1 oog blind en heeft met zijn andere oog nog 60% zicht. Zijn hobby's kon hij niet meer uitvoeren, hij kon geen auto meer rijden en werken zat er ook niet meer in. Hij ging op zoek naar iets om nog genoegen uit het leven te halen met het beetje zich wat hij nog heeft. Toen kwam de drone in zijn leven. slechtziende-george-klein-filmt-met-drone-op-berg-eggishorn-zwitserland-top-2015.

Plezier

"Man wat een plezier heb ik hier mee, mijn zicht is zo slecht dat als de drone 40 meter voor me hangt ik hem niet meer zie, maar op de iPad kan ik hem nog wel goed zien" zegt Klein. Thuis gebruikt hij een 40 inch beeldscherm om de beelden te monteren. Het was een wens van Klein om nog eens de passen te rijden in Zwitserland nu hij nog kan zien. De video laat de laatste vakantie van Klein zien waar zijn DJI Phantom 3 Professional niet kon ontbreken. Op de Eggishorn berg in Zwitserland maakte hij deze prachtige opnames.

Veel uit het leven halen

"Het lijkt een zielig verhaal, maar dat ben ik niet hoor", verklaart Klein. "Ik probeer nog heel veel uit het leven te halen en daar helpt mijn DJI Phantom 3 Professional me heel erg mee!" Op zijn YouTube kanaal zijn nog meer video's van Klein te bewonderen.

Eggishorn

De Eggishorn is een berg in Zwitserland en ligt in de Berner Alpen. De berg maakt deel uit van het gebied Jungfrau-Aletsch, dat in 2002 bij het werelderfgoed van de UNESCO is opgenomen. Dankzij de in 1966 aangelegde kabelbaan kan een punt blak onder de top worden bereikt met een verstrekkend uitzicht. slechtziende-george-klein-filmt-met-drone-op-berg-eggishorn-zwitserland-2015slechtziende-george-klein-filmt-met-drone-op-berg-eggishorn-zwitserland-2015

0 Reacties

    Plaats een reactie