Bekijk deze schitterende luchtopnames van een bewolkte zondagochtend aan de boulevard van Scheveningen. Neem een kijkje op het strand, loop mee over de boulevard en bekijk het Kurhaus van een totaal nieuw perspectief.

4K

Vergeet vooral niet de kwaliteit van de video-stream op 4K te zetten (rechtsonder bij settings in de player). De video is namelijk opgenomen in ultra HD met een DJI Phantom 3 Professional quadcopter. kurhaus-scheveningen-bovenaanzichtkurhaus-scheveningen-bovenaanzicht

7 Reacties

 1. Hans

  Bij de video van Tilburg gisteren, twijfelde ik nog, hier is het overduidelijk_ hier zijn de regels overduidelijk overtreden. Misschien niet zo slim dit soort video's te plaatsen...

 2. Fred

  klopt.het is niet erg slim om deze video te delen. maar moet natuurlijk wel toegeven dat het een erg mooi filmpje is over Scheveningen. NIET delen maar mooi filmpje voor privé.

 3. PJ

  Scheve horizon...

 4. Rob

  Zo moe van die idioten... Luchtvaartpolitie Optreden!

 5. jp

  100% met rob eens !!! Kom op mensen..... laten we dan ook met z'n alle 200 op de snelweg gaan rijden en filmpjes van maken ...... Damn..... THINK PEOPLE !!!!!

 6. Hans

  Ik krijg echt zo'n Statler and Waldorf gevoel van sommige kommentaren hier. U weet wel die oude mannetjes die bij de muppet show vanaf het balkon alles zitten af te kraken.

 7. tasso

  Nou vindt juist dat hij zich keurig heeft gedragen door er al heel vroeg mee te vliegen om kwart voor 6 in de ochtend. Hij valt niemand lastig en neemt niemand in beeld.

Plaats een reactie