De eerste beelden van de DJI Mini 3 doken afgelopen weekend op online. Volgens het zichtbare label gaat het om een PRO-model, wat de eerste keer zou zijn dat de Mini een dergelijke uitvoering krijgt.

DJI Mini 3 Pro

Twitter account @DealsDrone publiceerde een video die een DJI drone toont met "Mini 3 Pro" branding prominent op de voorste arm. De leaker heeft ook een aantal foto's gedeeld. Hierop is het ook het gewicht van 249 gram te zien. Aan zowel de voorkant als de onderkant zijn twee nieuwe sensoren zichtbaar, dat wijst mogelijk op geavanceerde obstakeldetectie.

Verbeterde camera en gimbal

Het lijkt er op dat de Mini 3 Pro is uitgerust met een verbeterde sensor met een maximaal diafragma van f/1.7. Hierdoor kan de camera meer licht ontvangen, wat weer zorgt voor betere low-light prestaties. Ook een drie-assige mechanische gimbal hebben voor verbeterde videostabilisatie lijkt aanwezig. Doordat deze maar aan één kant is bevestigd, gaan er geruchten dat deze ook verticale video opnames ondersteunt.

Releasedatum en prijs

Er gaan al langer geruchten dat april de maand is waarin DJI de Mini 3 aankondigd en lanceert. Met deze nieuwe leaks verwachten wij zeer binnenkort een officiële aankondiging, met mogelijk twee versies. Dan zullen de prijzen ook bekend zijn.

Bron: DealsDrone Twitter

Foto: DroneDJ

1 Reacties

  1. Koop kwaliteit Nembutal pentobarbital pillen, vloeistof, poeder online. Ben je terminaal ziek, zwak, depressief en wil je je leven opgeven voor de pijn van de wereld? Bent u op zoek geweest naar een betrouwbare en efficiënte manier om vreedzaam te sterven zonder uw geld te verliezen? Heeft u al eens nagedacht over de Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful Exit medicatie? We zijn hier om u een vreedzame en betrouwbare oplossing te bieden. Als u Nembutal online wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Stop met zoeken, neem contact met ons op en koop Nembutal Online tegen een zeer redelijke prijs. We hebben meer dan 9 jaar ervaring in het leveren van Nembutal aan de VS, Canada, Europa, Australië, Afrika en Azië met een succesvolle levering van 99,9%. Contactpersoon voor meer informatie: website: https://www.euthasiast.com E-mail:euthasiast@gmail.com We zijn vastbesloten om de terminaal zieken echte hoop en eeuwige rust te geven. Wij verkopen Nembutal Poeder, Orale Nembutal Vloeistof en Nembutal Pillen. Als u alleen uw leeftijd en gewicht aangeeft, kunnen wij u exacte informatie geven over prijs, verzending en betaling. Houd er rekening mee dat we Nembutal-verzending wereldwijd aanbieden tegen 100% discrete, expreslevering en retour- / retourvoorwaarden om maximale klanttevredenheid te garanderen. Als we je niet goed behandelen, vertel het ons en als we je goed behandelen, vertel het de wereld. We zijn 24/7 beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden: HOE KAN IK NEMBUTAL ONLINE KOPEN, WAAR TE KOOP, BESTE NEMBUTAL KOPEN, enz. Stuur ons een e-mail en een van onze klantenservicemedewerkers zal beschikbaar zijn om u te antwoorden . Contactpersoon voor meer informatie: website: https://www.euthasiast.com E-mail:euthasiast@gmail.com

Plaats een reactie