Naar aanleiding van de oorlog met Rusland roept het Oekraïense leger eigenaars, dealers en piloten van drones op om zich vrijwillig aan te melden bij de regering en de defensiemacht.

Oproep

Te midden van de Russisch-Oekraïense oorlog heeft het Oekraïense leger de eigenaars, handelaars en piloten van drones opgeroepen om zich vrijwillig in te zetten voor de regering en de verdedigingskrachten van het land. De oproep werd geplaatst op Facebook en is al bijna 1000 keer gedeeld.

Consumentendrones in de oorlog

Tijdens oorlogen zijn drones een effectieve manier om situaties op het land in de gaten te houden. Het meest gewild zijn de professionele modellen met thermische camera. Maar zelfs consumentendrones, hoewel niet ideaal, kunnen helpen in de strijd. Denk aan het scouten van omgevingen, doorgeven van vijandige GPS-locaties en het vastleggen van oorlogsmisdaden op camera.

Molotov-geruchten

Consumentendrones kunnen eigenlijk niet als wapen worden ingezet, omdat ze te klein zijn. Toch doen geruchten op Reddit de ronde dat drones gebruikt worden om 'molotovcocktails en granaten op de Russen te gooien'. Dit is echter niet bevestigd. Wel stroomt social media vol met foto's waarop consumentdrones in Oekraïense handen te zien zijn

Bron: Republic World

1 Reacties

  1. Royalian

    The smart things to get ignorant of any problem that can looser you’re strengthened and make you less creative in your work zone. [url=https://www.perfectwriters.co.uk/writing/personal-management-dissertation-help/] online expert’s personal management dissertation help writers in UK [/url] provides relevant and effective knowledge for self-development tips that is helpful for the students in the UK and around the globe. I love reading this blog because it is helpful and entertaining for all the babies out there who love to play with different gifts and items and their professionals also include in their fulfill the need of every child in his zone to make them happy.

Plaats een reactie