Een Emirates-reclame met een vrouw op duizelingwekkende hoogte werd mogelijk dankzij een single take drone-opname. Na twijfels op social media over de echtheid van het filmpje, plaatste Emirates de making-off, inclusief extra dronebeelden.

Hoogste reclame ooit

Een nieuwe reclamespot van de Emirates Airline werd een hit op internet. Deze toont een stewardess staande op het hoogste punt van 's werelds hoogste gebouw, de Burj Khalifa. Emirates bevestigt nu dat deze duizelingwekkend beelden echt zijn en gefilmd werden met een drone.

Drone

De duizelingwekkend hoge video is geschoten met een drone, al is het helaas niet bekend welke. Wij vermoeden een professioneel model zoals de DJI Inspire 2, gezien de beelden van extreem hoge kwaliteit zijn en super stabiel. De opname is single take, dus alles in in één keer gefilmd.

Speciale maatregelen

Om de dronevideo te realiseren moest Emirates een aantal speciale maatregelen nemen. Zo is de vrouw in het filmpje in het echt geen stewardess, maar een instructrice voor skydiving. Om genoeg ruimte te realiseren op het enorm hoge en smalle punt, werd voor de gelegenheid een speciaal platform gebouwd, waar de dame met slim verborgen kabels mee vastgebonden was.

1 Reacties

  1. zolpidem te koop tramadol-te-koop suboxone te koop oxynorm te koop documents for sale oxycodon te koop nembutal te koop morfine te koop methadon te koop fentanyl te koop duromine te koop dexamfetamine te koop adderall te koop nembutal te koop nembutal zu verkaufen psychedelics for sale nembutal na sprzedaz nembutal na prodej nembutal myynnissa kopen nederland paspoort

Plaats een reactie