Zipline heeft een partnerschap aangekondigd met Toyota Tsusho Corporation, een lid van de Toyota Group. Dit betekent dat Zipline in de nabije toekomst ook in Japan medische benodigdheden zal gaan bezorgen.

Partnerschap

Het partnerschap met Toyota Tsusho zal beginnen met het bekijken van leveringsopties voor farmaceutische voorraden en andere kritieke medische voorraden in afgelegen gebieden, waaronder eilanden. Op een dag, suggereert het persbericht, zouden Zipline drones leveringen kunnen doen in heel Japan.

Investering

"We hebben drie jaar geleden voor het eerst in Zipline geïnvesteerd omdat we er sterk van overtuigd zijn dat hun technologie het vermogen heeft om de manier waarop gezondheidssystemen zorg leveren aan mensen over de hele wereld opnieuw vorm te geven. Het model van Zipline heeft bewezen systematisch effect te hebben", aldus CEO Ichiro Kashitani

Zipline werkt samen met Toyota Tsusho voor medische droneleveringen in JapanZipline is niet het eerste leveringsbedrijf in Japan dat drones gebruikt. Postorder bedrijven als Japan Post zijn al actief in delen van het luchtruim.

Ghana

Zipline heeft naam gemaakt door zijn werk in Rwanda. Door kritieke medische voorraden op verzoek te verzenden met zijn drone met vaste vleugels, is het in staat geweest om geneesmiddelen, bloedproducten en meer te leveren waar ze nodig zijn en veel sneller dan via levering over de grond.

Bron: DroneDJ

0 Reacties

    Plaats een reactie