De Noord-Russische gemeenschap Severny is ijskoud en bijna verlaten. Een geweldige bestemming dus voor hele vette droneshots, zo laat de onderstaande video goed zien.

Ijskoude beelden

De in Moskou gevestigde dronefotograaf Maria Passer bezocht Severny afgelopen februari. De temperaturen waren -40 graden F. Het is niet ideaal voor dronevliegen, maar het levert hele toffe beelden op, waarvan je hieronder kunt genieten.


Verlaten schoonheid

"Om mijnwerkers aan te trekken om in moeilijke klimatologische omstandigheden te leven, waren de lonen hier echt goed," vertelde Passer aan CNN Travel. "Het is echt een tragedie dat veel mensen hun huizen moeten verlaten en ergens anders moeten gaan wonen. Maar deze locaties, ze hebben een verlaten schoonheid. Ik probeer dit vast te leggen."

Severny

Severny was vroeger berucht om zijn werkkampen waar veroordeelden in de mijnen werkten, maar toen de kampen sloten, trokken de mensen enthousiast naar het gebied om werk te zoeken. Toen de Sovjet-Unie instortte begonnen de mijnen te sluiten en daardoor verlieten mensen definitief de stad, omdat er geen werk meer was.

0 Reacties

    Plaats een reactie