Als het gaat om geweldige locaties voor dronefotografen, weten we inmiddels allemaal dat IJsland een van de beste locaties op aarde is. Drone-fotograaf Hugo Healy laat zien dat het land meer te bieden heeft dan enkel een uitbarstende vulkaan.

Roadtrip met drone

Deze drone-foto hierboven won de People's Choice Award bij de British Photography Awards. De foto is gemaakt door Hugo Healy, een 25-jarige fotograaf uit Brighton, Engeland. Hij maakt een roadtrip door Ijsland en legde verbluffende beelden vast met zijn DJI Mavic 2 Pro Drone.


Verwondering

"Ik wilde het voor anderen nabootsen, het gevoel van verwondering, ontzag en het verlangen om te verkennen weergeven, omdat dit de gevoelens waren die ik op deze magische locatie ervoer. Ik wil anderen aanmoedigen om hun auto te pakken, de weg op te gaan en deze wonderbaarlijke verborgen plekken van onze wereld te verkennen," vertelt Healy aan The Argus

Drones

Healy gebruikt een Mavic 2 Pro drone om deze opnamen te maken. Hij heeft ook nog een Mavic Air 2. Deze gebruikt hij voor sommige van zijn riskantere opnamen. Zowel DJI als het toerisme in IJsland zouden hem vandaag nog mogen inhuren, wat ons betreft.

0 Reacties

    Plaats een reactie