Autel heeft een Smart Controller in ontwikkeling voor de EVO 2 drone. De controller kenmerkt zich door een zeer helder scherm, handige integratie met bestaande applicaties en een intern geheugen van 128 GB.

Android

De Autel Smart Controller draait op een aangepast Android-besturingssysteem en biedt volledige ondersteuning voor het downloaden van apps van derden op de Smart Controller zelf. Dit geeft EVO II-operators de flexibiliteit om een besturingssysteem en workflows te creëren die specifiek zijn voor hun behoeften.

Helderheid

Niet alleen is dit een geïntegreerde Smart Controller, maar hij is ook nog eens super helder. Met een helderheid van 2000 nits kun je zelfs in het felste zonlicht zien wat er op je app gebeurt. Ter referentie, dat is ongeveer vier keer helderder dan de gemiddelde smartphone of tablet.


Gebruikstijd

De gebruikstijd is maximaal 4,5 uur op een enkele lading bij 50% helderheid, en 3 uur bij maximale helderheid. Met 128 GB aan interne opslagruimte heb je voldoende ruimte voor apps, media en andere opslagbehoeften op de Smart Controller zelf. Het geheugen is verder nog uit te breiden met SD-kaarten.

Smart Controllers

Autel is niet de eerste die een smart controller uitbrengt. Ook DJI was in 2019 al van de partij. De DJI Smart Controller kenmerkt zich door een compact design met inklapbare antennes en afneembare joysticks. Zo neem je de controller net zoals je drone met gemak overal mee naartoe.

0 Reacties

    Plaats een reactie