Mis je het om naar een bowlingbaan te gaan? Via deze gave FPV-dronevideo kom toch het dichtste in de buurt. De video is geprezen door o.a. Marvel-filmregisseur James Gunn.

Onder de indruk

Filmmakers Jay Christensen en Anthony Jaska van videoproductiehuis Rally Studios stuurden een drone met hoge snelheid door Bryant-Lake Bowl en Theater in Minneapolis en plaatsten de oogverblindende resultaten zondag op YouTube. De video is niet onopgemerkt gebleven en zelfs Guardian of The Galaxy-regisseur James Gunn was onder de indruk.

Bowling-ervaring

De Cinewhoop drone vliegt door de bowlingbanen, komt dicht bij de kegels en vliegt dan weer terug naar de bowlers. In wat op één vloeiende shot lijkt wordt de kijker ondergedompeld in de bowling-ervaring. Wie iets beter kijkt, ziet hier en daar wat knipmomenten maar je moet écht heel goed kijken om die te zien.

Cinewhoop

Cinewhoop drones zijn een klein type drone dat speciaal is gemaakt om filmische HD-beelden vast te leggen. Omdat kanalen de propellers beschermen, zijn ze veiliger. Verwacht in de toekomst meer gave Cinewhoop-content op DRONES.nl....als het tenminste deze kwaliteit heeft!

0 Reacties

    Plaats een reactie