Tom en Jerry, wie kent ze niet? Ook deze stokoude iconen gaan met hun tijd mee, want in de nieuwe Tom en Jerry-film vliegen ze met een heuse DJI Spark!

DJI & Jerry

Tom en Jerry komen beiden uit de jaren 40, maar ze zijn nog steeds alive and kicking. Het duo speelde onlangs de hoofdrol in een nieuwe film en daarin vliegen ze zelfs met een DJI Drone. Het gaat om een DJI Spark, waarbij het DJI-logo op de controller wel heel duidelijk in beeld komt..

DJI Spark

De film bevat een wervelende achtervolgingsscène met een DJI Spark. Zoals je van Tom en Jerry mag verwachten, worden tijdens deze vlucht zo'n beetje alle regels gebroken. Zo heeft Tom niet eens een scherm om op te kijken en wordt de Beyond Visual Line of Sight op cartooneske wijze aan de laars gelapt.


Twitter

Het fragment werd door DJI gepost op Twitter. Onbekend is hoeveel geld DJI betaald heeft, of zouden de makers van de nieuwe film misschien enorme DJI-fans zijn? Wij gokken dan toch op product placement. Hoe dan ook, de hele film is vanaf april 2021 in Nederland te zien.

0 Reacties

    Plaats een reactie