PowerVision heeft een update uitgebracht voor zijn PowerEgg X drone die gebruikers laat live-streamen en videogesprekken te voeren. De kleine drone biedt op deze manier nog meer waar voor zijn geld.

Videobellen

De nieuwe functies komen samen met firmware versie 2.1.2 en zijn nu beschikbaar voor alle gebruikers. Qua videobellen is de PowerEgg X aangepast om een webcam op een pc na te bootsen, met een resolutie tot 1080p Dit maakt Zoom, Skype en Google Meet-calls mogelijk op een nieuwe manier. De gimbal beweegt automatisch mee zodat je in het midden van het beeld blijft.

Livestreamen

Rechtstreeks live-streamen vanaf de PowerEgg X tijdens het vliegen en in de drone-modus is dankzij de update ook mogelijk. Hierdoor kunt je direct verbinding maken met YouTube, Periscope en TikTok. SyncVoice stelt gebruikers die de stream bekijken in staat om anoniem hun eerste indrukken van de video op te nemen, zodat het realistischer aanvoelt tijdens de pandemie.


Power Egg X

De Power Egg X is een stationaire camera, een camcorder en een drone in één. Een vrij unieke combinatie en daarnaast kan deze ook nog opstijgen vanaf het water. Met een vliegtijd van 30 minuten en 4K video met 60 frames per seconde staat het hybride apparaatje ook op technisch vlak zijn mannetje. In Nederland ligt de prijs van de goedkoopste versie rond de 850 euro.

0 Reacties

    Plaats een reactie