Een IJslandse dronepiloot maakte waanzinnige dronebeelden van de Fagradalsfjall-vulkaan. De vulkaan op het IJslandse schiereiland Reykjanes barstte recent uit. De piloot neemt ons mee langs lavastromen en vliegt rakelings langs een fontein van vuur.

Kokende lava

Dronepiloot Bjorn Steinbekk heeft één van de gevaarlijkse FPV-video's gepost die we ooit hebben gezien. Hij manoeuvreert zijn drone nabij de uitgebarsten Fagradalsfjall-vulkaan en brengt kokende lava en kleine fonteinen van vuur in beeld. Het is een indrukwekkend en zenuwslopend staaltje vliegwerk.

Video

In de video zien we dat de drone over woeste vlakten vliegt waar een spoor van kokende lava ons brengt naar de mond van de vulkaan. De drone komt precies tussen twee hete lavabollen in die het vliegtuig hadden kunnen vernietigen. Het levert prachtige beelden op, maar het had ook heel erg mis kunnen gaan.

0 Reacties

    Plaats een reactie