Drones en muziekvideo's kunnen een droomcombinatie zijn. Dat bewijst eens te meer de nieuwste muziekvideo van notabene Justin Bieber. FPV is hot.

FPV-muziekvideo

De nieuwste muziekvideo van Justin Bieber, "Hold On", lijkt een FPV-drone te gebruiken om een aantal van de snelle follow-up en high-speed luchtopnamen te maken - opnamen maken die met andere apparatuur niet mogelijk zouden zijn geweest.

Johnny FPV

De video bevat drone-opnames van motorcrossers terwijl ze trucs uitvoeren. Johnny FPV is de wereldberoemde drone-piloot die verantwoordelijk is voor de opnames, met behulp van een kleinere cinewhoop-ype-drone en een grote X-Class-drone die een RODE bioscoopcamera kan bevatten.


Voordeel

De FPV-drone is de keuze voor veel van de achtervolgingsscènes in de video, omdat hij op dezelfde manier kan manoeuvreren als de motor en hem kan bijhouden om de kijker zich nog meer ondergedompeld in de video te laten voelen.

0 Reacties

    Plaats een reactie