Matthew Sweeny, oprichter en CEO van Flirtey, deelde mee dat de technologie nu klaar is met de certificering, en het bedrijf begonnen is het nemen van pre-orders. Hij voegde er later aan toe dat de productie "op volle kracht vooruit" is.

Pre-orders

Flirtey is begonnen met het aannemen van pre-orders voor haar Eagle-drone. Dat liet Matthew Sweeny, CEO van Flirty, onlangs weten. Ook deelde hij mee dat de productiecapaciteit uitgebreid wordt om aan de verwachte vraag te voldoen. Flirtey is het eerste multi-drone bezorgsysteem dat in de VS is goedgekeurd.

Flirtey Eagle

De Eagle-bezorgdrone van het bedrijf staat in het middelpunt van dit alles. Het werd uitgebracht in 2019 en is ontworpen om in 95% van de weersomstandigheden te vliegen en 75% van zijn compartiment pakketten te passen. Net als het ontwerp van Wing Aviation, maakt de Flirtey Eagle ook gebruik van een tui om het pakket op de afleverlocatie te laten zakken.

Flirtey opent pre-orders en vergroot productiecapaciteit

Flirtey Portal

De Eagle wordt gevlogen met behulp van een op maat gemaakt autonoom softwareplatform dat de FAA het startsein heeft gegeven als het eerste multi-drone bezorgsysteem dat in de VS is goedgekeurd. Flirtey Portal is het draagbare en veilige drone lanceerstation van het bedrijf. Het kan in een aanhanger en past op een parkeerplaats, zodat bedrijven het naar behoefte kunnen verplaatsen.

Netwerk

Flirtey is van plan om zijn technologie en licentie te geven aan andere bedrijven die hun eigen drone bezorgdiensten willen ontwikkelen, in plaats van zich alleen te richten op het creëren van een eigen netwerk. De drones zullen naar verwachting alles kunnen leveren, van kruidenierswaren tot medicijnen.

Bron: Reno Gazette

  • Tags:

0 Reacties

    Plaats een reactie