Een dronevideo van omroep WRKN brengt een ernstige overstroming in Tennessee wel heel dichtbij. Het overstromingswater heeft de eerste verdieping van vele huizen en voertuigen vernield en er zijn doden gevallen.

Heftige overstroming

Een dronevideo van omroep WKRN in Tennessee heeft de ware omvang van de overstromingen in de regio Nashville en de veroorzaakte schade onthuld. Het overstromingswater heeft de eerste verdieping van vele huizen en voertuigen vernield, en scholen en essentiële winkels in het gebied gesloten.

Video

In de bijna één minuut durende video zien we wat lijkt op een school die is overstroomd, met schoolbussen die vrijwel allemaal onder water staan. Vervolgens zien we een huis waarvan de eerste verdieping is verzwolgen door het water en neemt de drone neemt ons mee door een straat in Hillsboro Pike, waar we de auto's, bedrijven en de weg allemaal onder water staan

Regen

Tot dusver zijn zeven mensen om het leven gekomen door de overstromingen, en veel mensen keren nog steeds niet terug naar hun huizen. Afgelopen weekend is in Tennessee meer dan zeven centimeter regen gevallen en voor deze week wordt nog eens een tot twee centimeter verwacht.

0 Reacties

    Plaats een reactie