Het is eindelijk zover: er is weer een nieuwe DJI-drone gelanceerd. De DJI FPV Drone is een opvallende zet waar DJI zowel nieuwkomers als ervaren droneracers mee wil verleiden.

Instapmodel

De DJI FPV Drone zal voor veel kopers hun eerste kennismaking zijn met de FPV-wereld. Je krijgt alle technologie en het vlieggemak waar DJI bekend om staat in een toegankelijk en compleet pakket. Van zelf bouwen, afstellen, tweaken, enz is geen sprake, waardoor het ideaal is voor nieuwkomers.

Snelheid

De nieuwe telg in de DJI familie mag dan toegankelijk zijn, hij is nog steeds duidelijk gemaakt voor snelheid. De DJI FPV drone heeft een topsnelheid van maar liefst 140 km/uur. Met zijn 795 gram (incl. accu) is de drone ook niet de lichtste.

DJI presenteert DJI FPV Drone

Camera

De camera is 4K, 60 fps, en beschikt over een beeldhoek van 150°. Het is ook mogelijk om te filmen in 1080p 120 fps. Vloeiende video wordt bereikt door zowel fysieke demping als RockSteady elektronische beeldstabilisatie. D-Cinelike is beschikbaar als profiel, wat een toffe extra is voor de wat meer serieuze cinematografen.

DJI Goggles V2

Kijken door de ogen van de drone terwijl je vliegt, doe je met de DJI Goggles V2. Deze speciale bril laat het beeld vanuit de camera zien. Misschien ken je de korrelige beelden van racedrones uit het verleden nog wel, maar bij DJI krijg je HD kwaliteit met hoge framerates en minimale vertraging.


In de doos

In de doos vind je de FPV drone, V2 FPV Goggle en een reguliere controller. Daarnaast zijn ook een AC lader, kabels en twee sets propellers inbegrepen. Er is ook een adapterkabel zodat je je telefoon kunt aansluiten op de bril, met de DJI FLY app, om te zien wat de piloot ziet.

Kopen

De DJI FPV drone is zoals altijd te bestellen via de DJI Store. Het basispakket kost € 1.349. De Fly More Kit is voor € 279 extra aan te schaffen, zodat je direct drie accu’s in huis hebt. Een optionele motion controller kost 179 euro.

0 Reacties

    Plaats een reactie