Op sociale media circuleerden recent geruchten over een opvolger van de Mavic Air 2 uit 2020. Deze geruchten werden kracht bijgezet door een registratie van de Air 2S bij de Amerikaanse FCC. Er is dus een nieuwe DJI-drone onderweg en die komt mogelijk zelfs sneller dan je denkt.

FCC-registratie

Na het gonzen van verschillende geruchten op sociale media kwam recent de naam 'DJI Air 2S' voorbij op de website van de FCC. De nieuwe drone zou mogelijk zelfs al in productie zijn genomen. Meestal gaat het namelijk vrij rap na een FCC-productregistratie. Zoals verwacht van de nieuwe marketingstrategie van DJI is de naam 'Mavic' weggelaten.

DJI Air 2S

De Air 2S is natuurlijk geen volledig nieuwe drone, maar zoals de naam doet vermoeden meer een upgrade van de huidige Mavic Air 2. Wij verwachten een verbeterde camera met een grotere lens, een batterij die wat langer meegaat en andere kleine verbeteringen. Ook over Occusync 3.0 gaan sterke geruchten.

DJI Air 2S in ontwikkeling

Release

Met het oog op de recente ontwikkelingen verwachten wij dat een officiële aankondiging van DJI snel zal volgen. Volgens een Chinese bron is de drone al in productie en dan volgt de teaser meestal snel. Het zou ons niets verbazen als die in april het levenslicht ziet, met een officiële aankondiging en release in mei.

Bron: Konrad via Twitter

0 Reacties

    Plaats een reactie