Drone-bezorgbedrijf Flirtey heeft aangekondigd dat het zal samenwerken met Vault Health om COVID-19-tests thuis af te leveren om de blootstelling tussen mensen te beperken en het gemakkelijker te maken voor mensen die ver weg zijn van testlocaties.

Succesvolle levering

Afgelopen november kondigden Flirtey en Vault Health een samenwerking aan waarbij drones COVID-19-testkits af gingen leveren aan bewoners die hun huis in Reno, Nevada niet wilden verlaten. Gisteren maakte het bedrijf bekend dat het deze testkits met succes per drone heeft afgeleverd.

Flirtey Eagle

De Eagle-drone van Flirtey heeft de testkits afgeleverd. De Flirtey Eagle is ontworpen om in 95% van de weersomstandigheden te vliegen en past in 75% van zijn compartimentpakketten. Net als het ontwerp van Wing Aviation, gebruikt de Flirtey Eagle ook een ketting om het pakket op de afleverlocatie te laten zakken.


Goedgekeurd

De Eagle wordt gevlogen met behulp van een op maat gemaakt autonoom softwareplatform dat de FAA groen licht heeft gegeven als het eerste multi-drone-bezorgsysteem dat in de VS is goedgekeurd. Flirtey Portal is het draagbare en veilige drone-lanceerstation van het bedrijf. Hij kan in een aanhanger gaan en op een parkeerplaats passen, zodat bedrijven hem naar behoefte kunnen verplaatsen.

Vault Health

Vault Health heeft COVID-19-speekseltests ontwikkeld die tijdens een videogesprek thuis onder toezicht van een zorgverlener zijn genomen. De test kan worden gekocht op de website van het bedrijf en geeft binnen 48 tot 72 uur een antwoord. De kosten zijn 119 dollar.

Bron: Flirtey

0 Reacties

    Plaats een reactie