DJI blijft officieel zwijgen als het gaat om de blijkbaar zeer binnenkort uit te brengen DJI FPV Drone. Recent verschenen er allerlei leaks en is de drone zelfs gespot in een winkelschap. 2 maart zou de release mogelijk al zijn.

DJI FPV Drone

De DJI FPV Drone is een nieuwe drone die door DJI speciaal is ontworpen voor FPV-vluchten. Er is geen display op de afstandsbediening hiervoor, zelfs niet in de vorm van een smartphone. DJI zal daarmee een nieuwe markt betreden, die momenteel voornamelijk aan hobbyisten is voorbehouden.

Winkelschap

Recent postte de bekende leaker OsitaLV op Twitter de onderstaande foto. Op de foto is duidelijk een schap met verpakkingen te zien van DJI's nieuwste drone. Waar de foto is genomen, is niet bekend. Maar het betekent waarschijnlijk dat massaproductie al begonnen is.

Unboxing

Eerder verscheen er al een unboxing video van de drone online. De video laat weinig aan de verbeelding over en laat veel details zien. We zien twee camera's aan de voorkant, twee infrarood-sensoren en een led lampje. Ook zaken als controller, tri-blade propellers en de FPV-bril komen aan bod.

Release

Recent werd een loting gehouden gesponsord door DJI zelf. Daar werd een “mysterieus DJI product” aangeboden als de hoofdprijs. De trekking voor het weggevertje is gepland op 10 maart. De meest recente listings op sites als Amazon hebben de release op 2 maart staan.

Bron: DroneDJ

0 Reacties

    Plaats een reactie