Een vrouw uit Rutherford County, Tennessee, is gevonden door een noodhulpteam met een drone. De drone werd gebruikt om de vrouw van bovenaf te lokaliseren, die een tijdje eerder het bos in was gelopen.

Vermissing bij lage temperaturen

Vanwege de lage temperaturen in het Amerikaanse Rutherford County zijn er twee drones opgestuurd om een vermiste vrouw te zoeken. De drones werden gelanceerd door de Emergency Management Agency en de Rutherford County Fire Rescue.

Warm thuis

Niet lang nadat de drones waren gelanceerd, werd de vrouw ongeveer 600 meter van haar huis gevonden in een nabijgelegen bos. Door de snelle detectie van de vrouw kon deze door een reddingsteam naar het StoneCrest Medical Center worden gebracht. De vrouw verkeerd inmiddels weer in goede gezondheid en zit weer warm thuis.

Vermiste vrouw gevonden met behulp van drone

Drone

In de nieuwsbron wordt niet gesproken over het type drone. Vorig jaar zou de kans dan groot zijn dat het om een DJI model ging, maar sinds het overheidsverbod op DJI drones is dat helemaal veranderd. Wij gokken er op dat het rescue team deze keer verplicht was om een alternatief te gebruiken.

Bron: Newschannel 5

0 Reacties

    Plaats een reactie