Skydio maakte indruk op de grootste electronicabeurs ter wereld. Het bedrijf met de X2-drone de felbegeerde award voor innovatie mee naar huis.

Onderscheiding

De Skydio X2 - een AI-verbeterde drone gemaakt voor Enterprise en First Responder-gebruik is op de CES 2021 bekroond met een onderscheiding voor innovatie. De award is goed nieuws voor Skydio, dat qua naamsbekendheid nog niet op het niveau is van merken als DJI of Parrot.

Skydio X2

De Skydio X2 is een drone bedoeld voor missies, met AI in een robuust frame met langere vluchttijden. De X2 is een van de vijf drones van Amerikaanse makelij die op de Blue sUAS-lijst staan, die door sommige Amerikaanse overheidsdiensten wordt beschouwd als een "goedgekeurde" lijst voor aankopen.


Reactie Skydio

We zijn verheugd en vereerd om de CES 2021 Best of Innovation Award voor de X2 te ontvangen. Deze prijs is een bewijs van onze vooruitstrevende visie op autonome drones en van het ongelooflijke werk van ons technische team, aldus Adam Bry, CEO / medeoprichter van Skydio

CES

De CES is de grootste beurs voor consumentenelektronica. En een deel van de opwinding rond het evenement komt van het zien van de producten en technologieën die worden erkend met prijzen. Je weet altijd dat als het tijdens deze show aandacht krijgt, het waarschijnlijk de moeite waard is om naar te kijken. Dit jaar is de Skydio X2-drone beloond met een CES 2021 Best of Innovation Award.

0 Reacties

    Plaats een reactie