Dronemaker DJI update onlangs het Care Refresh-programma voor eigenaren van een DJI Mini 2 of Mavic Air 2. Het gaat om een speciale dekking voor gevallen waarin een drone door de winds weg gezwiept word.

DJI Care Fly Away

Heb je wel eens je drone zien wegwaaien omdat je net iets te hoog vloog bij een achteraf gezien te hoge windkracht? Dan biedt de nieuwe verzekering, DJI Care Fly-away, uitkomst. Met deze dekking kunnen klanten een vervangende drone ontvangen van DJI in het geval van een zogenaamde fly away.

Care Refresh

Het gaat om een nieuwe dekking binnen het bestaande programma van DJI, Care Refresh. In de woorden van DJI: "In het zeldzame geval van een flyaway kunnen klanten een Flyaway-rapport indienen, eventuele bijbehorende kosten betalen en snel een vervangende drone ontvangen. Bestaande klanten die DJI Care Refresh hebben gekocht, kunnen deze service toevoegen door hun DJI-account te koppelen met de controller."

DJI Care Fly Away-optie biedt extra zekerheid voor dronepiloten

Meer informatie

Op de pagina van DJI Care Flyaway Coverage vind je meer informatie. Het kopen van dekking kan voor zowel één als twee jaar. In dat laatste geval heb je dekking voor twee flyaways. DJI benadrukt dat flyaways als gevolg van storing onder de gewone garantie vallen.

0 Reacties

    Plaats een reactie