Pretpraken zijn dicht, maar dankzij deze Bulgaarse dronepiloot, zijn Mavic Mini en een snufje After Effects is het net alsof je boven Madurodam zweeft. Door met de juiste hoek te filmen en de juiste effecten toe te passen in de nabewerking is het resultaat erg bijzonder geworden.

Miniatuurwereld

Er zijn niet al te veel mensen die met tilt-shift-lenzen op hun drones vliegen, tenzij ze een heavy-lift rig hebben met een conventionele camera. Maar het effect kan in de nabewerking worden gedaan en een schitterende miniatuurwereld is het gevolg. De Bulgaarse dronepiloot Pavel Petrov laat hieronder zien hoe gaaf dat er uit ziet.

DJI Mavic Mini

DJI Mavic Mini is een opvouwbare camera-drone in mini-formaat uitgevoerd met 3-assige gimbal en 2.7K camera. De drone is zeer populair door zijn uitstekende specificaties, zachte prijs en compacte formaat. Met zijn 249 gram heb je er in de toekomst ook geen vliegcertificaat voor nodig.

Tilt Shift

Een Tilt Shift-effect kun je ook zelf bereiken. Als je de snelheid in een video verhoogt (zodat auto's bijvoorbeeld sneller dan normaal bewegen) en je wat speelt met oververzadiging en selectieve scherpte, lijkt het alsof de hele wereld speelgoed is. De Bulgaarse hoofdstad Sofia leent zich hier alvast prima voor.

0 Reacties

    Plaats een reactie