Sony teaset een nieuw project genaamd Airpeek, waarbij gehint wordt naar een door Sony geproduceerde drone. Een nieuwe concurent voor DJI en Parrot komt er aan.

Airpeak

Het Japanse technologieconcern Sony wil mogelijk de dronemarkt binnenstappen. Onlangs plaatste men een videoteaser voor het Airpeak-project. Een nieuw droneproject dat zich richt op videomakers en creatieve geesten.

Teaser

In de videoteaser zien we dat de motor en de bladen zwart lijken en er wat koolstofvezel op een van de armen lijkt te zitten. Sony geeft in een persbericht aan dat men zich vooral wil richten op het ondersteunen van de creativiteit van videomakers. Verwacht dus een focus op de camera.


Sony

Sony maakt al hoogwaardige hoogwaardige camera-oplossingen, inclusief de camera's in vlaggenschip smartphones en de beeldsensoren in drones van DJI en anderen. Dat het Japanse bedrijf nu een gooi doet naar de dronemarkt is daarom zeer interessant. In de loop van 2021 krijgen we meer te horen over Airpeak.

0 Reacties

    Plaats een reactie