Vorige maand voltooide de Amerikaanse marine de eerste drone-levering van schip naar onderzeeër, waarbij testladingen werden afgeleverd aan de onderzeeër van de USS Henry M. De tests zullen de weg vrijmaken voor luchtleveringen in het buitenland voor de Amerikaanse vloot van onderzeeërs.

Primeur

De Skyfront Perimeter-drone kon pronken met de command and control-overdrachtscapaciteit van het bedrijf, waardoor een andere piloot de vluchtcontrole kan overnemen zodra de drone dichter bij hen is. Er werd een vracht met onbekende lading vervoert tussen een schip en een duikboot, een primeur op drone-gebied.

Perimeter 4

Skyfront gebruikte voor de test de Perimeter 4-drone. Deze heeft vier motoren en kan tot vier uur en 45 minuten in de lucht blijven met een windtolerantie tot 25 mph. De drone kan tot acht pond goederen vervoeren en maakt gebruik van een door G2K gepatenteerde hybride benzine-elektrische EFI-motor.

Skyfront

Skyfront werd opgericht in 2014 nadat de oprichter zich realiseerde dat er behoefte was aan eenvoudige mapping- en landmeetkundige missies. Het beperkte uithoudingsvermogen van drones vormde hierbij een struikelblok en dus ging het bedrijf op zoek naar drones die veel langer meegaan om zo de efficiëntie te verbeteren.

0 Reacties

    Plaats een reactie