De Britse regering onderzoekt de introductie van drone-leveringen op het platteland om ervoor te zorgen dat ze niet achterlopen op de rest van het land als het gaat om transporttechnologie. De ministers vragen momenteel suggesties voor verschillende ideeën, waaronder bezorg- en passagiersdrones.

Platteland

De regering onderzoekt momenteel manieren om de levertijden in landelijke en geïsoleerde steden te verkorten. De mogelijkheden zijn onder meer drone-bezorging, passagiersdrones, introductie van elektrische bakfietsen. De eerste twee mogelijkheden vinden wij natuurlijk

Kinderschoenen

Eerder dit jaar werden drones al gebruikt om goederen en medische benodigdheden naar het Isle of Wight te brengen. Dit heeft de overheid bewezen dat drones een optie zijn waar ze graag meer naar kijkt. Het afleveren van drones bevindt zich nog in de kinderschoenen, waardoor het een belangrijk moment is om regels en voorschriften voor het gebruik van drones op te stellen.

Britse overheid onderzoekt bezorgen per drone op het platteland

Innovatie

Rachel Maclean, minister van Transport, zal volgende week op de Financial Time’s Future of Mobility-top met de plannen pronken. Ze voegde eraan toe dat het plan "ons een unieke kans zal geven om de gemeenschapszin van plattelandsgebieden te benutten om te begrijpen hoe innovatie in transport ten goede kan komen aan de mensen en gemeenschappen die dit het meest nodig hebben."

0 Reacties

    Plaats een reactie