De Franse drone-maker Parrot heeft zijn nieuwste samenwerking met FoxFury aangekondigd om zijn ANAFI-lijn drones uit te rusten met lichten voor nachtelijke missies. Door het strategische partnerschap kunnen maximaal drie D10-lampen bevestigd worden aan de drone.

Samenwerking

Parrot kondigde recent een samenwerking aan met FoxFury voor het leveren van verlichting. Om drones 's nachts veilig te laten vliegen, moeten ze zijn uitgerust met lichten zodat andere vliegtuigen ze kunnen zien. Dat is met name van belang voor commerciële drones, zoals de populaire Parrot Anafi.

Verlichting

Met het verlichtingssysteem van FoxFury kunnen de ANAFI USA en ANAFI Thermal drones van Parrot aan veiligheidseisen voldoen. De lichten kunnen ook worden gebruikt om donkere gebieden te verlichten, en de IR-LED's zorgen ervoor dat de ANAFI Thermal een helderder beeld krijgt tijdens nachtoperaties.

Parrot werkt samen met FoxFury voor drone-verlichting

Opties

Alle aangeboden verlichtingssystemen geven 200 lumen en maken het mogelijk om het licht te gebruiken als flitser of als standaardbundel. De lamp heeft een batterijduur van 40 minuten bij gebruik van de standaardbundel en 80 minuten bij gebruik van de stroboscoopmodus. Parrot en FoxFury zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

0 Reacties

    Plaats een reactie