De Maleisische deelstaatregering van Selangor zal zich binnenkort wenden tot drones om een ​​einde te maken aan watervervuilers, een groot probleem in de staat. De drones zullen vanaf volgende maand waterwegen gaan patrouilleren en vervuilers proberen te betrappen.

Patrouille

Vier drones gaan langs vaak vervuilde rivieren in Selangor, Maleisië patrouilleren om vervuilers te spotten. Dit in opdracht van de Maleisische regering. Ook de boete voor vervuilen gaat omhoog, van 24.000 dollar tot 48.00 dollar plus een jaar achter de tralies.

DJI Matric 300 RTK

De drone die hiervoor is geselecteerd, is de Matrice 300 RTK van DJI. Deze heeft een maximaal bereik van 15 kilometer en kan tot 55 minuten in de lucht blijven. Voor dit soort professionele missies kunnen de Zenmuse hybride camera's ook van pas komen als extra payloads.

Maleisische overheid zet drones in tegen watervervuiling

Nachtvervuilers

De drones zullen waarschijnlijk worden uitgerust met de H20T-cameramodule wanneer ze volgende maand opstijgen. De Zenmuse H20T heeft een 20 MP zoomcamera, een 12 MP groothoekcamera, een 1200 meter laserafstandsmeter (LRF) en een thermische camera die perfect is om 's nachts vervuilers op te sporen.

0 Reacties

    Plaats een reactie