De DJI Mini 2 is gelekt via een unboxing video op YouTube. Daardoor zijn er een aantal nieuwe details bekend gemaakt die we hieronder voor je op een rijtje zetten.

DJI Mini 2

Recent verscheen een unboxingvideo op YouTube met in de hoofdrol niets minder dan de DJI Mini 2.Dit is de opvolger van de Mavic Mini, die net als de Pocket 2 met een kortere, frissere naam door het leven gaat. Bekijk de onderstaande video en lees snel verder voor de details.

OcuSync 2.0

Een belangrijke verbetering is het toevoegen van OcuSync 2.0. De Mini 2 komt hiermee op hetzelfde niveau als de veel duurdere Mavic 2-modellen. Het bereik wordt daarmee een paar kilometer, wat een forse vooruitgang is vergeleken met de paar 100 meter bereik van de originele Mini.


Camera en controller

De huidige camerasensor legt 2,7k-video vast en maakt 12 MP-foto's. Dat is behoorlijk indrukwekkend voor de kleine Mini, maar het kan altijd beter. Daarom kan de Mini 2 video schieten in 4K resolutie, waarmee het meer op het niveau van DJI's duurdere drones komt. Daarover gesproken: de controller van de Mini 2 lijkt dezelfde te zijn als die van de Mavic 2.

Geen obstakeldetectie

Voor ActiveTrack of obstakeldetectie moet je wederom niet bij dit kleinste model zijn, omdat de sensoren hiervoor simpelweg ontbreken. Het is dus aan de gebruiker om de drone veilig te besturen. Wel zijn de motoren iets krachtiger geworden. DJI belooft op de doos stabiele vluchten tot windkracht 5.

Gewicht

De video bevestigd dat het gewicht 249 gram blijft, zoals verwacht. Dit zorg ervoor dat een opleiding volgen om met de Mini 2 te vliegen, niet aan de orde is. Wel dient de drone nog steeds geregistreerd te worden volgens de nieuwe EU-droneregels die in december in gaan.

Bron: https://youtu.be/cZAThf1tY3s

0 Reacties

    Plaats een reactie