DJI heeft zijn nieuwste samenwerking aangekondigd met het Mercedes-Benz EQ Formula E-team. De dronemaker gaat drones leveren aan het team om races mee in beeld te brengen.


DJI en Mercedes

DJI en Mercedes-Benz Formula E werken samen om races tot leven te toveren doormiddel van gave dronebeelden. Naast het uitrusten van het team met de nieuwste drone-technologie, zal DJI ook camera's op de grond leveren, waaronder waarschijnlijk de Osmo Action, en de nieuwe Ronin S2.

Partnerschap

Het partnerschap kwam tot stand nadat DJI en Mercedes-Benz na een paar gesprekken ontdekten dat ze dezelfde waarden deelden, maar ook het gedeelde belang van het verleggen van "de grenzen van wat technisch haalbaar is" als het gaat om technologie.


Camera

Mercedes-Benz gebruikt de Osmo Action-camera van DJI al om vloeiende 4K-beelden van de auto vast te leggen en doet dit al sinds de E-Prix in Mexico City. DJI's nieuwste camera in hetzelfde segment is de onlangs onthulde DJI Pocket 2.

Formula Season 7

Vanaf half januari kun je de technologie van DJI in actie zien tijdens Formula Season 7. Het seizoen 2020-2021 omvat 12 teams van over de hele wereld met 24 coureurs.

Bron: DJI

0 Reacties

    Plaats een reactie