Walmart is begonnen met zijn beperkte bezorgservice voor drones in Fayetteville, North Carolina. Voorlopig levert Walmart alleen geselecteerde boodschappen door drones als onderdeel van een proefrit om het systeem te testen en ervoor te zorgen dat het klaar is om mainstream te worden.

Dronebezorging

Inwoners van Fayetteville, North Carolina kunnen vanaf vanaf hun boodschappen per drone laten bezorgen. In tegenstelling tot andere bezorgnetwerken met drones, zullen de drones de goederen rechtstreeks bij de klant afleveren in plaats van bij een nabijgelegen depot of ophaalpunt.

Drones

De drones zijn van drone-bezorgbedrijf Flytrex en zullen worden gevlogen met behulp van een cloudgebaseerd systeem. De drone kan ongeveer zes tot acht hamburgers bezorgen en is bestand tot windsnelheden vant 30 kilometer per uur. Je kunt de Walmart-drone hieronder in actie zien.

Doel

Het doel van dit pilotprogramma is dat Walmart waardevolle gegevens verzamelt over de acceptatie door de klant van een drone die goederen levert, de algehele ervaring met het bezorgen van goederen per drone en of het zinvol is om door te gaan met het bezorgen van boodschappen per drone.

0 Reacties

    Plaats een reactie