Ehang heeft al een tijdje een drone die mensen kan vervoeren in ontwikkeling. Deze Ehang 216 'dronetaxi' werd onlangs getest door passagiers, die een vlucht konden maken boven de kustplaats Yantai in het oosten van China.

Dronevluchten

EHang start met het aanbieden van rondvluchten voor passagiers met behulp van zijn 216 onbemande dronetaxi boven de kustplaats Yantai in Oost-China. De proefvluchten brachten vier passagiers de lucht in om de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de passagiersdrone te demonstreren.

Video

De proefvluchten vlogen over de Fisherman’s Wharf in de stad Yantai om de passagiers een mooi uitzicht te bieden. Het is een poging van EHang om te laten zien hoe de passagiersdrone van het bedrijf in de toekomst ingezet kan worden. Bekijk de video hieronder om de demonstratie in beweging te zien.

EHang

Het Chinese EHang is één van de bedrijven die zich bezig houdt met de ontwikkeling van een 'drone' die mensen kan transporteren. De machine werd al in 2016 tentoongesteld aan het publiek op de CES in Las Vegas.

Bron: Ehang

0 Reacties

    Plaats een reactie