Een drone-lichtshow heeft de nachtelijke hemel boven Shanghai verlicht ter ere van de World Artificial Intelligence-conferentie van 2020 eerder deze maand. Het spektakel vond plaats in de beroemde Mercedes-Benz Arena.

Online-only

De World Artificial Intelligence-conferentie van dit jaar was een beetje anders vanwege de COVID-19-pandemie. Net zoals andere grote evenementen vond de conferentie daardoor niet fysiek, maar online plaats. Om het geheel toch wat meer sfeer te geven, werd een droneshow uitgevoerd.

Droneshow

De video begint met vier lagen drones die samen een rechthoekig prisma vormen, dat vervolgens verandert in een regenboog. De drones beelden vervolgens het logo van de conferentie uit. Tot slot vormen de drones een platte wereldkaart die langzaam overgaat in een wereldbol.

World AI-conferentie

Het evenement toonde het nieuwste op het gebied van AI-technologie en onderzoek. Denk hierbij aan AI-toepassingen op het gebied van 5G, medische wetenschap, onderwijs, transport en meer. De conferentie bracht vooraanstaande wetenschappers en specialisten van over de hele wereld samen om ideeën te delen en te netwerken.

Bron: https://dronedj.com/2020/07/15/drone-light-show-lights-the-sky-at-the-shanghai-ai-conference/#more-32107

0 Reacties

    Plaats een reactie