Postpakketjes ontvangen als je op een afgelegen eiland woont, kan wel eens lastig zijn. Dat vond het bedrijf Pablo Air ook. Zij gaan afgelegen eilanden voor de kust van Zuid-Korea binnenkort bevoorraden per drone.

Pakketleveringen

Afgelegen eilanden voor de kust van Zuid-Korea krijgen binnenkort pakketleveringen per drone. Transportbedrijf Pablo Air hoopt drones te gebruiken om de eilanden te voorzien van zeer efficiënte leveringen die de dure schepen kunnen vervangen die momenteel worden gebruikt om passagiers en vracht te vervoeren.

Ongelijkheid bestrijden

De drones leveren vanaf het vasteland in Incheon, Zuid-Korea, naar de eilanden in dezelfde regio. Het doel van de leveringen is om de regionale ongelijkheid in logistiek voor het vervoer van dagelijkse goederen te verkleinen. De drones gebruiken de logistieke infrastructuur van de haven om de droneleveringen van de grond te krijgen en krijgen een speciale zone om op te stijgen en te laden.


Pablo Air

Pablo Air bevindt zich in de haven van Incheon en kan 100 drones tegelijk verzenden. Het bedrijf heeft zijn bezorgingsdrones al gedemonstreerd door een testvlucht uit te voeren met zijn lange-afstandsdrone over een afstand van 57,5 km in 1 uur en 56 minuten. Volgend jaar is Pablo Air van plan een testvlucht van 40-50 km uit de haven te voltooien.

Bron: Pablo Air

0 Reacties

    Plaats een reactie